2 Comments

 1. Eva Ekstrand

  Hej Hanna!
  Hittade precis din blogg om ss vilket gjorde mig överlycklig, jag läste och grät omvartannat, det kunde ha varit jag som skrivit texten, kände igen mej i allt du skriver. Fick min diagnos ungefär samtidigt som du och har sen dess kännt mig så ensam men nu vet jag att jag inte är det..

  Så tack Hanna för att du vill dela med dig av dina känslor och tankar, kommer att fortsätta följa din blogg.

  Varma hälsningar Eva

  • hanna.wahlstrom

   Hej
   Tack snälla du för att du delar med dig. Jag vet precis hur du känner. Man har aldrig hört talas om sjukdomen och känner sig så ensam i det här som man inte riktigt förstår alls eller ens trodde skulle hända. Allt man googlar fram är bara negativt och jobbigt och man ser inget ljus. Jag vill försöka peppa andra och visa på en annan sida av det hela. En mer positiv sida. Även om vissa dagar är jättejobbiga med feber, trötthet och värk så finns ju samtidigt allt det vackra i livet att ta vara på och jag vill tro att detta inte är för alltid. Jag vet att olika människor upplever SS på olika sätt. För mig är just värken i benen, tröttheten och febern det svåraste att leva med men jag har förstått att det kan vara olika. Du får gärna maila mig på hanna@hannaw.se om du vill. Stor Kram till dig! / Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *