Uncategorized

Sintra – En stad med utsikt över slott och borgar

God kväll alla som tittat in till min blogg!

Tänkte jag skulle uppdatera er alla med några vackra bilder från staden Sintra i Portugal. En varm Majkväll promenerade vi runt på stadens kullerstensgator. Vilken utsikt vi hittade min stora kärlek och jag. Jag måste bara visa er för detta är magiskt.

Höga berg och djupa dalar. Ja ni ser ju. Som i en saga eller hur?!

Utsikt över berg, flera olika slott och fästningar. Staden Sintra! Vi promenerade runt och stannade för middag med grillad lax. Fisk är något de är bra på i Portugal. Flera av husen vi strosade förbi hade vackra blanka kakelplattor i det allra finaste blå mönstret. En liten katt låg och vilade i kvällssolen.

Önskar er en riktigt fin Kristi Himmelfärdshelg. Imorgon mina vänner fortsätter vi på tema slott och detta får ni inte missa.

Ses då!

Kram / Hanna W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *