Uncategorized

Cascais – Surf, sol och salta bad

Hej på er!

Resan slutar i Cascais innan det är dags att flyga hem från Lissabon. Lissabon som är värdstad för Eurovision detta år. Denna strand heter Carcavelos och här finns det både möjlighet till surf, sol och bad. Stranden ligger ca 500 meter från Svenska skolan.

Noah har ärvt surfintresset efter sin far. Jag är imponerad vilken vilja han har och vad han kämpar. Här gäller det ju att inte ge upp trots att man blir omkullkastad av våg efter våg. Erik brukar surfa riktigt tidigt medan vi tar sovmorgon. Sedan dyker han upp vid kl 9 och så äter vi långfrukost hela gänget och har sedan hela dagen tillsammans. Lyx!

Love älskar att spela fotboll på stranden och göra den leken i sanden ni vet när man tar reda på var man ska bo och arbeta och ha för husdjur i framtiden. Bara på skoj alltså. Den där leken måste ha funnits i alla evighet. Lite glass blir det också förstås. Det är ju trots allt semester!

Intill stranden finns ett utegym som förstås blev populärt för pojkarna! Noah högst upp som alltid. Orädd som han är.

Permanenta solparasoller på stranden

Dessa två alltså. Mitt hjärta sprängs 🙂

Önskar er en härlig Majdag. Försommar. Finns det något härligare!

Kramar / Hanna W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *