Trädgård

Trädgårdsentré – Vår hemliga undangömda lilla ingång

God kväll!

Idag och imorgon kommer temat på bloggen vara trädgårdsentré. När vi flyttade till huset fanns en huvudentré i form av en större träportal som fortfarande finns kvar. Mer om huvudentrén imorgon. Trädgården har även en annan lite undangömd hemlig ingång där vi numera har en vit trägrind med kryss. Älskar kryss på grindar. Denna finns att köpa färdig men på nätet finns ritningar om hur man snickrar ihop den själv. Till höger står en jättestor lavendellila syrenbuske som jag låtit växa över grinden nästan som i en båge för att få den där portalkänslan. Till vänster står en stor vit spirea. När dessa två blommar samtidigt blir ingången magisk. Ingången fyller även sin funktion då inte små barn kan ”rymma” ut från tomten :).

Syrenen i full blom! Finns det något vackrare? Och doften!!! Så underbart! Fler syrenbilder finns här:

http://hannaw.se/?p=1553

Blomningstid för den vackra spirean!

Välkomna tillbaka imorgon. Då lovar jag att visa er några glimtar av huvudentrén!

Kram / Hanna W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *