Festligheter,  Trädgård

Rododendron i skål – Tips till sommardukningar!

Hej vänner!

Här kommer ett litet tips från mig inför sommarens festligheter. Ibland kan det vara fint att ha blommor i en skål istället för i en vas. Beror kanske lite på vilken blomma det är. Plockade in Rododendron från vår buske som nu står i full blom. Två blommor räckte för att fylla upp skålen och de var fina precis hela dagen och även dagen efter. Rododendronbusken är tacksam då den kan blomma i lite skuggigare områden och den är lättskött. Den vill gärna ha Rododendronjord men behöver egentligen inte beskäras om man inte vill. Den är grön även på vintern.

Antar att många av er är ute och firar examen idag. Önskar er en fin junikväll.

Kram / Hanna W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *