Festligheter,  Recept

Strawberry Daiquiri utan alkohol och bröllopsdag

Hej vänner!

Kärleken ska firas! Allt som går att fira ska firas! Vår bröllopsdag betyder mycket för oss.

Iskall Strawberry Daiquiri (utan alkohol) med barnen vid vattnet en Augustikväll. Istället för blommor en bukett av heliumballonger i vitt och guld. Festligt för oss och roligt för barnen. Pojkarna hade förberett skoleken och frågor till. Så gulligt. Ni vet vilken lek det är antar jag?! Med en massa frågor och så ska paret svara utan att man får se vad den andra svarar. T.ex. ”Vem friade?” ”Vem tog initiativ till en första date” ”Vem är bäst på att laga mat” o.s.v. Riktigt kul. Roligt både för paret och för de som tittar på. Tycker man och tänker lika eller inte… 😉 En klassisk bröllopslek. Vi lekte den när min storasyster gifte sig i början av Augusti.

Här kommer receptet på Strawberry Daiquiry utan alkohol

(Inspiration från min kompis Malin som brukar bjuda oss på denna. Recept från Ica)

250 gram frysta jordgubbar

(Jag fryser in jordgubbar på sommaren så jag är säker på att alla jordgubbar är bra. Tyvärr är det inte alla jordgubbar som är bra när man köper dem frysta i affären tycker jag). Går ju även med färska jordgubbar och is.

33 cl sockerdricka

Pressad saft från en Lime

Allt mixas i en hushållsassistent. Serveras i höga glas med sugrör i.

Love på partyhumör

Önskar er en fin Lördagskväll

Kram / Hanna W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *