Trädgård

Höstplanteringar, höstklänning och vit cyklamen

Hej!

Vilken vacker start på hösten. Inte så kall och träden är smyckade med de allra vackraste höstfärger. Vi bygger vedbod, eldar, bakar, höstplanterar och sätter vårlökar.

Den här bilden ligger på min instagram @hannaw.se. Där uppdaterar jag varje dag med nya foton. Fick flera frågor om var höstklänningen kommer ifrån så jag tänkte lägga in länken till var ni hittar den här:

Du hittar klänningen här

En drömmig blomma som jag älskar den här tiden på året är vit cyklamen. De finns ju förstås i alla möjliga färger men jag gillar den vita lite extra. Cyklamen är så bra då den trivs i kyla och tål några minusgrader. Jag har planterat den i utekrukor tillsammans med murgröna (fanns redan i krukan från sommarblommorna) samt med ljung.

Kram och god natt! / Hanna W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *