Uncategorized

Höstfärger – Gula detaljer i inredningen

Hej!

Här är en bild från vårt vardagsrum. Vi har satsat på höstfärger i inredningen på kuddar och plädar. Basen är grå och vit. Då är det enkelt att byta ut kuddar och plädar efter årstid med de färger man gillar.

Publicerade några bilder på instagram och har fått många frågor om inköpsställen på de gula detaljerna samt sittbänken och förvaringslådan så jag har lovat att lägga in länkar här på bloggen. Soffan är en Friday från Mio med myshörn, lampan Vita Eos och krukorna i fönstret Bergs Potter.

Den gula leopläden hittar du här

Sammetskuddarna hittar du här

(Tyvärr verkar de gula vara slut online men de fanns i butik så hör efter med butiken närmast dig om du vill ha likadana.)

Förvaringskorgen hittar du här

Sittbänken hittar du här

Önskar er en fin start på veckan!

Kram / Hanna W

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *