4 Comments

 1. Katarina

  Hej!

  Jag tror du glömt att skriva saffran någonstans i receptet?
  Jag skulle bli så glad om jag kunde få med det, ser perfekt ut att ha till julafton!

  Kram
  Katarina

 2. Katarina

  Hej!
  Jag såg din saffrans cheesecake och vill gärna göra den till jul nu. Men jag tror att du glömt skriva saffran i receptet på bloggen. Jag skulle bli så glad om du kunde uppdatera hur mycket det ska vara och när det ska i.
  *vilsen utan exakt recept*

  God jul!

  • hanna.wahlstrom

   Hej! Vad roligt att du tycker om den! Tänkte också göra den till julaftonen men då gör jag den i rund kakform istället med pepparkaksbotten tror jag. Jag har tyvärr inget mått på hur mycket saffran det ska vara i. Jag tänkte mest bara att det skulle vara gott att ha i så jag hade i lite på känn från en påse. Tror inte jag tog hela påsen. Du kan nog prova att ha i och smaka på smeten tills det blir bra. Ger ju så fin färg också. Det kan inte bli fel. Jag ska göra den igen imorgon. Ska tänka efter hur mycket jag har i då och sedan uppdatera. Tack för feedback!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *