Inredning

Personliga julgranskulor

(I samarbete med Woodiroo.se)

Hej

Har fotat en del reklambilder på sista tiden. Älskar dessa julkulor som är handgjorda i trä med personligt namn. Hämtade paketet alldeles nyligen och hela familjen ser fram emot att hänga dessa i granen. Bra julklappstips. Julgranskulorna presenteras i samarbete med Woodiroo.se som även har mycket annat fint till barnrummet som t.ex. namnskyltar i trä att ha över sängen, namnpussel och tårtdekorationer.

Julgransljusen hittar du på Interiörboden (Interiorboden.se). Har letat länge efter julgransljus med mjukt sken och dessa frostade blev riktigt fina i granen. Ja det är sant! Vi har redan en gran :). Hoppas ni har det bra trots den mörka tiden på året. Jag försöker julpyssla så mycket det bara går. På det viset blir ju den här tiden på året riktigt mysig. Nu väntar vi bara på snön!

Kram / Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *