Inredning

Spa i källaren och läshörna i platsbyggd bokhylla

En liten minigran och juliga handdukar har flyttat in i vårt lilla källarspa. Handdukarna hittar du om du klickar här.

Vi byggde ett Spa i källaren som tidigare varit skomakeri för många, många år sedan. Erik har grävt ur hela källaren för att få bra takhöjd. Vi sparade den gamla dörren som leder dit ner.

Vi brukar försöka få till lite Spa med barnen på fredagar. En mysig stund tillsammans. Basta, bada och sitta och prata om veckan som varit. Vad har varit extra bra i veckan som varit?! Inge tv eller annat som stör. Bara vi och en hel drös tända stearinljus. Växten ni ser på bilden är en bägarranka från i somras som jag tog in för att rädda mot kylan. Vi får väl se om den överlever inomhus.

En annan rofylld aktivitet tycker jag är att få till lite lästid. Här är vår inbyggda bokhylla i vardagsrummet. Jag sparar på gamla böcker med bruna skinnryggar och guldtext. Tycker de är så fina. I bokhyllan finns även sand i glasburkar som jag samlat på våra resor.

Det finns en djup fönsternisch då bokhyllan är byggd runt fönstret. Där kan man hitta sin läshörna!

Tror det är viktigt att hitta sitt eget sätt att koppla av.

Många Kramar / Hanna W

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *