2 Comments

 1. Sååå många kloka ord ! I år har vi (jag) verkligen dragit ner… Bara bakat lussekatter till 1:a advent, inget julgodis, för ingen äter just…. ALLA våra barnbarn får en julpåse med en godisask, ficklampa i paket och en peng att handla själv för. Jag vill och orkar inte leta julklappar till 9 barnbarn.. Vi är en stooor familj 🙂
  Juldagen som är vår stora bullriga familjs ”julafton” ska firas på annat än traditionellt sätt, har jag bestämt… Det finns att läsa hos mig 😉 Men de är fokus på barnen.
  Tycker Din kollegas familj i hennes hemland hade ett helt fantastiskt sätt att fira jul på, verkligen. Precis som det ska vara… <3 Det är ju vi själva oftast som målar upp en "Carl Larsson idyll" över julen som blir svår att leva upp till… Men nu tycker jag att vi försöker ändra på det!
  Önska Dig en fin lördag så här dagen före 4:e advent..!
  Kraaam Kate

  • hanna.wahlstrom

   Hej Kate! Stort tack för att du delar med dig av dina tankar kring julen! Vi är ju alla olika och jag tror det är jätteviktigt att känna efter vad som känns lagom och rätt för att julen ska kännas vilsam och rolig ❤️ Du verkar ha hittat ett sätt som passar jättebra för dig och din familj ❤️ Går gärna in och läser. Vad heter din blogg? För mig personligen hittar jag ett lugn i att pyssla. Jag har alltid varit så. Det är en stilla stund för mig. För någon annan känns det bara stressande. Jag kan bli stressad av själva matlagningen men vi har bestämt oss för att köra knytis i min familj så jag ska bara förbereda saffranscheesecake och halloumispett. Känns väldigt lagom Kram / Hanna❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *