Trädgård

En trädgård i vintervila

Hej

Hjälp vad mycket snö vi fått. Så mysigt! Barnen har byggt snowboardbacke på tomten. Inte alla som har det hemma! Ett avloppsrör från byggaffären blev en ”rail” att åka på. Vi eldar i kaminen. Hämtar ved från vedförrådet Erik byggt vid uthuset.

Trädgården vilar precis som vi behöver vila och återhämtning. Det här är den vackra klätterhortensian som klättrar längs stammarna på de höga bigarråträden.

Här ser ni vårt växthus under just dessa träd. Bilden är tagen från vår balkong.

Dörren ut från vår balkong. Vi har sparat den gamla dörren. Tycker den är så fin även om den är lite svåröppnad och dragig. Gillar spröjs och speglarna på dörren. Vilket hantverk de gjorde förr i tiden.

Nu ska jag baka lite mer! Släktkalas imorgon 🙂

Kramar!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *