Inredning

Gamla skolplanscher

(I samarbete med www.artyswede.se)

Hur har veckan varit? Hoppas bra!

Här Loves egna lilla hörna med den gamla skolbänken som jag målat om i en turkos nyans.

Jag har alltid tyckt om gamla skolplancher. Minns dem i klassrummet från min egen skoltid. Den här planschen med svenskt djurliv på vintern har jag fått hem i samarbete med www.artyswede.se. Den är upphängd med en posterram som finns hos dem. Postern finns i begränsad upplaga och är skapad av Veronica Ballart Lilja för Naturskyddsföreningen. 10% går till Naturskyddsföreningens arbete för miljön och bevarandet av de svenska arterna. De har även fler skolplanscher och posters i helt annan stil mer som foton i svart/vitt samt färg. Om du använder koden hanna30 får du 30% rabatt till den 10/2.

Här kan du se fler posters hos Artyswede.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *