Festligheter,  Inredning,  Trädgård

Pionranunkel och alla hjärtans dag

Hej!

Firar ni alla hjärtans dag?! Jag kan faktiskt tycka att det är lite mysigt att fira. Tar alla tillfällen till att fira lite extra!

Såklart ska alla dagar vara alla hjärtans dag men det är ju så roligt att just denna dag binda vackra buketter, laga lite extra gott och ta lite extra tid med familjen. I vårt uthus har jag min lilla blomsterverkstad där jag binder buketter. Alla-hjärtans-dag-buketten består av pionranunkel, vita ranunkler, vita anemoner, ginst och eukalyptus.

Alltså pionranunkel!

Finns det något vackrare. Jag som både älskar pioner och ranunkler visste inte om att denna perfekta kombon existerade men det gjorde den ;). Stora fluffiga puderrosa ranunkler som påminner om pioner. Bladen tunna som silkespapper.

Ginst är en ny favorit. Påminner nästan om skir rosa körsbärsblom. Så fin att ha i våriga buketter!

Barnen fick våffelhjärtan med jordgubbar på och så spelades det brädspel hela kvällen framför brasan.

I helgen ska jag fota några nya spännande samarbeten som ni kommer få se på blogg och instagram framöver och så tänkte jag ge er lite inspiration barnrum för den som är intresserad. Håll utkik till veckan som kommer. Har även varit på en loppisrunda så fler loppisfynd/inspiration utlovas!

Kram och trevlig helg till er alla! / Hanna W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *