Inredning,  Trädgård

En vacker handgjord kroklist/knopplist – återbruk

I samarbete med www.joworkofart.se

Hej fina ni!

Jag är så glad för det här samarbetet med duktiga Johanna som skapar dessa underbara kroklister/knopplister från gamla golvplankor. Älskar återbruk och tycker så mycket om dessa lister. Denna har jag monterat fast på en gammal spegeldörr som hör till vårt hus. Tyckte att den passade bra där. Önskar att jag hade en sådan list i alla våra rum. Så bra att kunna hänga upp det man känner passar in i årstiden och att kunna byta ut efterhand. Listerna finns i olika storlekar och är välgjort hantverk i vacker design. Kika in till hennes hemsida om ni är nyfikna. Den finns i två olika storlekar.

 Tycker det är riktigt roligt att fota reklambilder och jag blev så glad när jag hittade syrenkvistar i blomsteraffären. Hade önskat att få till vårkänsla i bilderna och det går ju inte att misslyckas när man har doftande nyutslagna syrener tycker jag. Väggen är målad med grå isländsk kalkfärg.

Så här ser hennes hemsida ut. Kommer inom kort att visa er fler roliga samarbeten som jag tror ni kommer gilla!

Önskar er en fin start på veckan!

Kramar / Hanna W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *