Inredning

Tårtdekorationer och fina namnskyltar till barnrummet

I samarbete med www.woodiroo.se

Hej!

Tänkte visa er ett samarbete som jag fotat i vårt uthus. En del av uthuset är ett litet barnrum som finns där när de minsta kommer på besök. Loves namn fick stå på skylten som är gjord av trä och är så fin tycker jag. Här står den på kroklisten jag visat tidigare men den går ju även bra att ha på väggen. Kanske ovanför sängen eller på dörren till rummet.

Från samma företag har vi också fått hem jättefina tårtdekorationer i trä. Man kan beställa dem med ett namn eller ett ord som t.ex. ”Grattis” eller ”Hurra”.

Visar en sista bild på den fina väggskylten. Här har jag satt fast den på en loppisfyndad tavla som jag målat med svart färg.

Många kramar / Hanna W

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *