Festligheter,  Trädgård

Tillbaka efter show på teatern!

Hej fina ni!

Nu är jag tillbaka efter en veckas uppehåll med bloggen. Anledningen till uppehållet är att jag levt i en bubbla den senaste veckan. Jag och mina kollegor har satt upp en show på teatern. En talangjakt för barn och ungdomar med inslag av cirkus, sång, dans, musik och rubic´s kub. I år hade vi gäster från tv-programmet Talang på Tv 4. Så glad att ”The Mini rockets” ville vara med. Klicka på länken om ni inte vet vilka de är. Jätteduktiga dansare verkligen :).

The Mini rockets uppträder på talang

Showen är världens roligaste jobb men det krävs många timmars arbete för att få ihop allt och inte missa någon detalj. Allt gick jättebra och ungdomarna var så glada hela kvällen. Det är så roligt att de får chansen att uppträda på en riktig scen och dessutom på den vackraste teatern jag vet om. En teater från 1800-talet med guldbalkonger. Drömmigt, ni hör ju! Jag brukar säga att när man väl kommit in i salongen vill man aldrig gå därifrån 🙂

Så vad händer just nu?

Mitt instagramkonto har Sfs om ni vill hänga på det. Jag är i full gång med mina små odlingar. Vet ärligt talat inte hur jag ska få plats med alla växter i trädgården i år. Man får liksom kompromissa med pojkarnas fotbollsplaner, studsmattor m.m. ;). Min kära mamma fyller år och vi har en överraskning på gång. Älskar mina syskon till månen och tillbaka. Det är så roligt med deras engagemang i det här och så fint att planera tillsammans.

Hoppas kunna inspirera dig inför påsken med dukningar, pynt och något recept. Påsken i år firar vi i fjällen!

Kramar / Hanna W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *