Festligheter,  Inredning

Olika sorters påskris, tips på dekorationer och fotojobb

I samarbete med www.woodiroo.se vill jag visa deras underbart söta påskdekorationer. Man beställer dem med valfritt namn och i valfri färg. Dessa är i färgerna, grå, vit, ljusrosa och en mild turkos färg. Sista veckan att beställa om de ska hinna fram till påsken.

Gjorda i trä med formen av påskägg. Tycker det är roligt att ha allas namn hängande i riset. Dekorationerna passar även lika bra till att fästa på påskpaket eller påskägg. Man kan stoppa dem i påskägget också som en liten gåva.

Älskar denna typ av fotojobb när man får fota reklamjobb och vara lite kreativ ;).

Tycker om att variera påskriset lite. I köket har jag satt i videkvistar bland björkriset. Jag hade kvar dem från nyårsbuketterna. De är torkade men lika fina för det. Utomhus har jag påskris av enbart vide. Se nedan.

I nästa inlägg tänkte jag visa er ytterligare ett påskris som jag gillar. Håll utkik efter det!

Kramar / Hanna W

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *