Festligheter,  Uncategorized

Vesseltur upp på fjället – Vemdalen

Hej

Ett litet tips om ni är i Vemdalen är att ta vesslan upp på fjället. Det är inte så dyrt och väl värt upplevelsen. Vi tolkade efter vesslan med snowboard men det går lika bra att tolka efter med längdskidor eller slalomskidor. Vesslan hade en släde som man kunde åka upp med om man inte ville eller hade möjlighet att tolka upp efter vesslan. Solen sken och vilken magisk utsikt det var när vi kom upp på fjället. Strålande sol, vita fjälltoppar samt blå fjäll så långt ögat kunde se.

Här kan ni se hur det ser ut när man tolkar upp till jaktstugan.

I stugan serveras enklare fika och våfflor men vi hade med egen matsäck också. Vi slog oss ner i en solgrop och bara hade det bra. Jaktstugan lånar ut pulkor och stjärtlappar till barnen om man vill åka pulka på bergen.

Efter en härlig dag åkte vi nedför berget mot skidsystemet igen. Det finns både längdspår och smalare skidleder att följa.

Kram / Hanna W

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *