Inredning

Ett litet besök inomhus

Hej

Tänkte jag skulle ta med er på ett litet besök inomhus. Helgbuketten i köket består av några ljuvligt blommande grenar från de höga bigarråträden i trädgården. De får pynta varje rum den här årstiden.

Färgskalan inomhus är jordfärgad. Mycket grått och dova pasteller. Här är en del av vardagsrummet med myshörnet där vi brukar kika på film.

En del av matsalen där vi brukar äta på helgerna eller när vi har gäster då bordet rymmer 8 stolar. Ett gammalt plankbord med golvplankor från en bondgård. Grå toner från lampan ”Vita Eos” och mina favoritkrukor som jag samlar på ”Bergspotter”

Naturmaterial i korgar och korgstolar och en del avlutade/obehandlade trämöbler har också sin plats i hemmet.

Knopplister är en favorit hos mig. Här kan man variera vad man hänger upp efter årstid. På denna hänger ginst och några våranemoner tillsammans med favoritkoftan.

Fler knopplister tillsammans med grå sammetsvimplar och den skira grå sänghimlen som jag tycker mycket om.

Barnhörna i uthuset. Bra att ha när småkusiner kommer på besök. Love gillar den han med. Brukar ligga där och läsa ibland.

Gammal skolbänk i pysselhörnan utanför Loves rum.

Här bor Love. I kojan under sängen har han alla sina gosdjur. Praktisk förvaring med andra ord för det är inte några han har precis…

Badrum med bastu. Används året runt egentligen på de dagar som är lite kyligare.

Sovrummet har en sänghimmel just nu och grå bäddtextilier i bland annat linne.

Platsbyggd bokhylla. Här ryms allt möjligt men mest en samling av gamla vackra böcker, en gammal hatt från Eriks farfar, mina första promenadskor, min sandsamling, en gammal kamera m.m. Tycker hemmet blir personligt med små detaljer som visar vem som bor här.

Den gamla dörren som fungerar som hängare. Även den till lite favoritsaker.

Avslutar med lite altaninspiration från förra sommaren. Snart är vi där igen med lata soliga dagar.

Kram så länge! / Hanna W

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *