Recept

Blåbärssmoothie med mango

Hej!

Här kommer recept på en jättegod och enkel smoothie!

Blåbärssmoothie med mango

Två nävar frysta blåbär (viktigt att de är frysta)

En näve fryst mango (viktigt att den är fryst)

Bollnäs vaniljfil

Mixa ihop i en hushållsassistent. Jag toppade med frysta blåbär!

Den blir nästan som sorbet och är fantastiskt god och läskande nu när det snart börjar bli varmt ute. Jag använder aldrig vaniljyoghurt. Tycker det blir alldeles för surt men det är ju en smaksak förstås. Vaniljfil ger den perkekta milda smaken tycker jag!

Kram / Hanna W

2 Comments

 • Kate

  Så gott med smoothie, det dricker jag ofta!!
  Lövkojor var ju verkligen fina, och så mycket roligt ni har framför Er att se fram emot.. Kokpunkten ligger i grannstaden, men aldrig besökt det själv…. Där emot Glasskiosken utanför…
  Kraaam Kate

  • hanna.wahlstrom

   Glasskiosk låter ju perfekt! Tusen tack för tips. Alltså jag är inte typen som gillar vattenrutschkanor men mina barn älskar det så vad gör man inte 😉 Tror det blir roligt! Lövkojor är vackra. Hoppas jag lyckas med årets sådd.Vilka är dina favorit smoothies?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *