Trädgård,  Uncategorized

Mellan hägg och syren del 2

Hej fina ni!

Här har det varit minst sagt fullt upp  med vår köksrenovering. Det går framåt som tur är ;). Vi har satt upp nya gipsskivor, spacklat, slipat (ni kanske har sett videor i stories), provgjutit en bänkskiva och rivit tak för fläktröret som ska flyttas. Planen är att flytta spis och diskbänk/diskmaskin till en annan vägg så allt byter plats. Typiskt oss 😉 Men det kommer bli bättre. Inte lika trångt och man kan titta ut över trädgården när man diskar 🙂

Tänkte jag skulle visa er några bilder på syrenfrossan vi haft här över nationaldagen och skolavslutningar. Den här tiden när syrenblomningen är som mest intensiv är så härlig tycker jag. Doften som sprider sig i trädgården om kvällen är oslagbar. Minnen om barndomens skolavslutningar för visst förknippar man syrener med just det?!

Vi har dukat med syrener och verkligen fyllt huset med buketter. Försöker njuta så mycket vi kan mellan arbete med köksrust.

Bordet kommer från Eriks sommarstuga och är nog från hans gammelfarmor. Stolen har jag fyndat på loppis och målat om. Porslinet är Mateus.

Minns ni när man smög ut som liten i bara pyjamas på sommarens tidiga morgontimmar. Eller kanske sent på kvällen när det fortfarande var ljust ute. Barfota i det daggvåta gräset. Sommarminnen!!!

Syrener och zinkbaljor är en kombo jag verkligen gillar. Dessa plockade vi inför nationaldagen!

Att sova med syrener. Drömmen ju 🙂

Kramar från / Hanna W

 

 

 

2 Comments

    • hanna.wahlstrom

      Tack finaste Karin! Tycker det är så roligt att skapa foton. Speciellt när det är syrentider. Detsamma till dig måste jag verkligen säga. Så fina foton.
      Kram / Hanna W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *