Uncategorized

Surdegstoast med avokado och fetaost

Tips på världens godaste smörgås kommer i detta inlägg! Känner du om jag att när det är så här varmt så orkar man bara inte laga mat. Man vill bara ligga i hängmattan och njuta av värmen. Man vill laga något som går snabbt och är så där jättegott på samma gång. Ok, här kommer dagens tips från mig!

Surdegstoast med avokado och fetaost

Du behöver:

Apetina fetaost

Färska kryddor

Avokado

Några skivor Surdegsbröd (går att köpa på bageri om man inte bakar)

Olja

Pinjenötter

Gör så här: 

Skär tunna skivor av surdegsbrödet. Stek det i lite olja i en stekpanna på båda sidor. Hacka avokado och lägg ovanpå. Toppa med smulad fetaost, färska kryddor samt pinjenötter. Serveras med solmogna miniplommontomater och isvatten med färsk mynta i.

Glöm inte bort att dricka mycket vatten när det är så här varmt. Jag bara älskar värme!!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *