Inredning

Köksrenovering – Samarbete med Beslagdesign

Hej alla!

Jag måste bara få visa er ett av mina senaste fotojobb. Så glad för detta samarbete. Det är det roligaste som finns att fota bilder åt företag där man verkligen älskar produkterna. Beslagdesign har köksbeslag till lådor och luckor i alla möjliga olika stilar. Så här tänkte vi när vi valde beslag:

Att välja beslag till kök

Efter att ha provat olika varianter av beslag bestämde vi oss till slut för dessa.

Läderlindat beslag

En tidlös design och vi gillar läderdetaljerna. De känns rejäla och sköna i handen och blir bara finare och finare med tiden då läder har den förmågan. Valde det mörkbruna handtaget för att få in lite värme till de ljusgrå luckorna.

Köket har en hel vägg med bara lådfronter. Bakom många är det förstås just lådor men bakom några döljer sig en diskmaskin och ett sopskåp. Dessa luckor har urfrästa spår för att få samma utseende som övriga lådor.

Beslagdesign har snabb leverans och har varit väldigt hjälpsamma. Älskar kvalitén. Det började med våra handtag till alla spegeldörrar men sedan upptäckte vi att de även har beslag till kök.

Här är flera bilder på deras fina beslag:

Alla beslag finns att köpa hos utvalda återförsäljare. Här är en lista på alla butiker som säljer produkter från just Beslagdesign. Både i Sverige och Norge.

Återförsäljare Beslagdesign

Fick lite hjälp med fotojobbet som ni ser 😉

I nästa inlägg planerar jag att ta er med på en liten resa genom köksrustens olika steg med före och efter bilder. Häng gärna på!

Kramar från / Hanna W

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *