Foto,  Trädgård

Oktoberlistan – Vad kommer jag dela med mig av på bloggen?

Hej igen!

Vi börjar bli en hel del här inne vilket är jättekul! Tack för att du tar dig tid att läsa. Tänkte dela med mig lite av mina planer för Oktober månad så ni får veta vad ni kan förvänta er här inne på bloggen. För dig som vill ha dagliga uppdateringar så kan ni besöka mitt instagramkonto här.

1. Jag kommer dela med mig av hur man kan göra en höstkrans samt vika blad av vackra tapeter.

2. Jag kommer bjuda på minst ett höstigt vegetariskt recept. En Indisk gryta med halloumi tänkte jag det ska bli och ett snabblagat lunchrecept som kan vara bra när man varken har ork eller inspiration.

3. Kanelbullens dag firas med pompa och ståt för här hemma älskar vi att baka!

4. Tips på blommor som går att torka

5. En titt på vårt kök som äntligen är klart!

6. Jag tänkte visa er ett jätteroligt fotojobb och samarbete som jag är så glad över.

7. En sista trädgårdsbukett kommer plockas in med allt det sista som finns i trädgården just nu.

8. Trädgårdsfix inför vintern

9. Besök på Yasuragi Spa – Mitt första besök där (det är kanske fotoförbud men jag tänker att jag kan skriva om upplevelsen)

10. Små söta pumpor och höstiga planteringar i kruka

11. Några fler gosiga stickade tröjor till hösten tycker jag också vi ska hinna med. Favoriter ni vet 🙂

12. Down Town Abbey – Biodate

13. Höstlovsplaner och spindelmuffins

Blir säkert en hel del mer också men det här är det jag kommer på just nu!

Tänkte jag skulle avsluta med att visa er mitt tänkarträd. Här sitter jag och funderar över livet ;). Ser ni den stora klätterhortensian som klättrar längs bigarråträdets stammar och liksom bäddar in dem med sitt gyllene bladverk.

Önskar er en fin start på veckan som kommer!

Kram / Hanna W

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *