Festligheter,  Inredning,  Recept

Gå-bort-presenter

Hej!

Visst är det roligt att ha med sig en liten gå-bort-present när man är bjuden på glöggmingel, julmiddag eller likande. I mitt förra blogginlägg skrev jag om tips på enkla buketter som du kan binda hemma och ge bort. Ett annat tips är att köpa vaxat papper. Du knölar det och binder det runt en vacker julblomma. Det blir jättefint. Här är det en hyasint med flera mindre blommor i samma. Jag köpte vaxat papper på vår plantskola.

Ett annat tips är dessa mönsterkavlar. Du hittar dem hos Fru Nypon. Den här har jag slagit in i lite prasslig celofan för att få den extra festlig.

Choklad, bubbel, doftljus eller julte är alltid uppskattat eller varför inte ge bort hemmagjord saffransfudge. Receptet hittar du här.

Mysigt julte hittar du förresten på Indiska. Kika här om du är nyfiken.

Lagerhaus har mängder av mysiga doftljus. Jag tror att jag ska svänga förbi i veckan och kika på det här med kaneldoft.

Önskar er en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *