Foto

Glittrande foton-Hanna och Emelies lilla fotoskola, Tema 1

Hej!

Vill du också få dina foton att glittra inför jul och nyår?!

Jag och Emelie @emelieannanilsson tänkte tjuvstarta lite med ett glittertema. Idag tänkte jag visa videor på hur man enkelt förvandlar ett vanligt foto till en glittrande julbild i Pixelmator på datorn. Om någon dag kommer Emelie att visa er hur man skapar glittrande bilder i Photoshop i hennes Stories på Instagram. Ni kommer få se steg för steg hur jag skapade glittret samt ljusslingan till bilden med den varma chokladen samt hur tomtenissens ljuslykta blev magisk. Hoppas ni kommer tycka om det!

Här är mina videolänkar. De ligger även sparade i Stories på min Instagram.

Den magiska varma chokladen del 1

Den magiska varma chokladen del 2

Tomtenissens magiska lykta del 1

Tomtenissens magiska lykta del 2

Många Julkramar!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *