Festligheter,  Inredning

Påskinspiration 2020

Hej!

Nu närmar vi oss Påsk med raketfart och huset är pyntat inför helgen. Här kommer några bilder som inspiration!

Påskris av körsbärskvistar med vackra pappersägg från H&M Home. Likande finns här.Det brukar bli så fint när blommorna slår ut.

Hittade dessa söta kaniner på Åhlens. De påminner så mycket om en liten vit kanin som min mormor hade. Jättefina att pynta med på påskbordet! Du hittar dem här.

De gula påskiga servetterna med vita prickar hittar du här. Naturfärgade påskägg är så fina tycker jag. Jag har pyntat dem med ett mörkgrönt sammetsband och några torkade dekorationer från i somras. Påskäggen har jag köpt på Panduro.

Påskpåse till de som inte kan ta emot besök nu i dessa tider. Påsen hittar du här och chokladen är från Åhlens.

Kort till de som är ensamma. Haren är från Mrs Mighetto och du hittar den här.

Ett enkelt påskigt blomsterarrangemang fixar du genom att plantera minipåskliljor och Tazetter i en stor skål. Jag har pyntat med naturfärgade ägg.

Älskar den här lilla påskharen som leker kurragömma! Fin året om t.ex. i ett barnrum. Du hittar den här.Den verkar redan vara slutsåld online tyvärr…

Påskiga dukningar kommer på bloggen imorgon! Så håll utkik. Älskar att pynta inför högtider även om den här påsken inte riktigt blir som andra påskar. Vi brukar ju fira med vår släkt men i år blir det bara jag, Erik och barnen. Vi följer de råd som Folkhälsomyndigheten ger. Ta hand om er där ute.

Många kramar från / Hanna W

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *