Trädgård

Coral Charm – Hybridpion

Hej fina ni!

Två blogginlägg på en och samma dag! Det fick bli så denna gång. Har ju så mycket jag vill skriva till er om! Vet ni jag har en trädgårdslista. En önskelista men växter jag skulle vilja ha i vår trägård. Coral Charm står högt upp på den listan. Jag hoppas jättemycket på att kunna plantera två sådana buskar i år. Det jag tycker om allra med med dem är att de bleknar med tiden. De går från cerise till en ljusare korallaprikos färg. Blommorna är öppna och de blir bara vackrare desto mer de slår ut. En favorit helt klart!

Här kommer fler bilder

Men hur lyckas man då med sina pioner? Om ni klickar här nedan så har jag skrivit två olika blogginlägg om just det!

Så lyckas du med dina pioner

Hjälp mina pioner blommar inte…

Ha en fin Lördagkväll! Kram / Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *