Trädgård

Piontulpaner i rabatten och utslagen hägg

Hej!

Visst är den väl vacker?! Nästan som en pion! Tulpanen Mondial dubbel har slagit ut som vita gräddbakelser i rabatten precis lagom till Mors dag. Som sällskap har den fått tulpanen Mystic Van Eijk.

Snart blommar även skönheten La Belle Epoque alldeles bredvid. En tulpan som jag även haft i krukorna i växthuset i April.

Planen är att bjuda hit våra föräldrar på Söndag och fixa ett litet trädgårdskalas utomhus med avstånd förstås. Funderar på vad jag ska baka. Antingen blir det en knäckig rabarberpaj, en pavlova med rabarber eller kanske en chokladcheesecake! Mors dag är värt att firas tycker jag.

Så drömfint det är ute i trädgården nu. Häggen står i full blom och syrenerna är i knopp. Vi fixade en massa i trädgården förra helgen hela familjen. Byggde nya odlingslådor i köksträdgården, skapade en ny odlingsbädd för mina ettåringar/sommarblommor och renoverade vår jordgubbspyramid. Pojkarna byggde en liten skateramp som de åkte på ute på gatan. En del tennis och basket med barnen blev det också och båten åkte i sjön. Fullkomligt älskar Maj!

I mitt nästa inlägg ska ni få recept på en jättegod chokladcheesecake!

Kramar / Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *