Trädgård

Direktsådd – I samarbete med Impecta

Hej på er!

Idag tänkte jag visa er mitt senaste fotojobb som jag är så glad över. Impecta är den webshop där jag beställer många av mina fröer och det är alltid bra kvalité och så fina papperspåsar! Där finns alla sorter du kan tänka dig. En del börjar så redan i Februari men vet ni, det är absolut inte för sent att så! De finns många sommarblommor som går jättebra att direktså i slutet av Maj/början på Juni. Jag ska direktså en hel del idag i min stora rabatt för ettåringar.

Här ser ni en bild av några favoritsorter jag beställt från Impecta detta år! Mellan den 7-14 juni så är det 30% rabatt på alla fröer vilket ju är jättebra. Fröer kan även sparas mörkt och svalt. I kylskåp vet jag Impecta brukar rekommendera. Här kommer förslag på sommarblommor som fungerar bra att direktså:

Solrosor t.ex. ms Mars 

Slingerkrasse t.ex. Ice Age 

Ringblomma t.ex. Orange flash

Vit sommarslöja 

Atlasblomma

Sömntuta

Luktärt t.ex. Mollie Rilestone 

Hoppas ni får en fin Söndag i Juni !

Kramar / Hanna

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *