Trädgård,  Uncategorized

Min beställning av vårlökar

Hej på er!

Som jag lovade er på instagram. Här kommer min tulpanbeställning inför hösten och även namn på alla narcisser som jag beställt.

Blev som vanligt lite för mycket kanske men jag har planer på att göra den stora dahliarundeln till en prunkande vårrabatt! Vad tror ni om det? Tror det kan bli jättebra att använda den som säsongsrabatt och peta ner lökarna så snart jag tagit upp dahliaknölarna!

Tulpaner

Copper Image

Angelique Mix

Apricot beauty

Mount Tacoma

La belle Epoque

Foxy foxtrot

Snow Crystal

Green wave

Narcisser

Katie heath

Thalia

Cheerfullness

Salome

Erlicheer

Perfect match

Ice king

Love call / Apricot Whirl

Cha cha / Bell song

Chantez

Replete

Recurvus

Förutom detta tänker jag köpa dessa snödroppar:

Flore Pleno samt små porslinshyacinter till vår gräsmatta!

Har ni också funderat på att peta ner några vårlökar?

Det är ju så roligt när våren kommer och dessa tittar upp. Ofta har man glömt var man petade ner dem och det blir en stor överraskning i både rabatter och i krukor.

Önskar er en fin start på veckan!

Kramar / Hanna W

 

 

 

2 Comments

  • hanna.wahlstrom

   Hej Helena!
   Förra året beställde jag från Lökar och Knölar samt från Bulbs. Alla lökar som jag fick var bra men jag tycker det är svårt att rekommendera ett ställe då jag inte vill vara ansvarig för att någon ev. skulle få en vårlök eller dahliaknöl som inte är bra. I år gick det inte att beställa från Lökar och knölar så jag googlade på de sorter jag ville ha och beställde från de sidor som kom upp. Jag gör oftast så. Googlar sorter och beställer det jag vill ha på nätet.

   Hoppas du hittar de lökar du vill ha!
   Spännande med din vårrabatt eller är det kanske krukor de ska bo i?
   Kramar / Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *