Inredning

Gör en personlig tavelvägg – I Samarbete med www.dearsam.se

Hej!

Tycker ni om att pyssla med tavelväggar?

Jag och barnen har fixat ihop en tavelvägg till dem med posters som känns personliga. Vi har ett hjärta för Australien och surf vilket förstås återspeglas bland tavlorna. Alla tavlor kommer från www.dearsam.se där det finns mängder av posters att välja bland. Just nu är det 25% rabatt på alla fram till den 6/10. De är jättefina i färgerna. Matta och det är kraftigt fint papper.

Vi tittar lite närmare på väggen och på ett av mina senaste fotojobb!

Älskar den här tavlan med vågen som bryter. Går förstås att ha som vågrät tavla också men jag tycker om den så här. Erik vill ha en likadan!

Den här tavlan tycker jag verkligen skapar ett lugn och påminner mig om det torn där badvakterna håller till på stranden. Vi bodde en bit ovanför stranden i Bondi beach där det alltid är liv och rörelse. Med vakterna och flaggorna som varnar för starka strömmar känner man sig trygg.

Sydney, älskade Sydney! För alltid i mitt hjärta. Flera av våra vänner bor kvar där.

Hos dearsam finns även ramar och jättefina posterhängare att hänga upp tavlorna med. Jag tycker om att blanda lite för en personlig stil. Jag har valt olika ramar i guld, posterhängare och en klämma till en av tavlorna. Den här posterhängaren i ek är jättefin och så enkel att montera då det är magneter.

Tycker det är fint att blanda närbilder med miljöbilder. Här är en tavla med mönstret av sand och vind.

En älskad tavelvägg som jag tror kommer hålla länge!

Det här är vår favorittavla. Så fin att vi valde att ha den ensam i ett annat rum också!

Önskar dig en fin Tisdag!

Kramar / Hanna W

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *