Inredning

Min favorit bland bäddsätt och en titt i vårt sovrum – I samarbete med www.navystories.se

Hej

Tänkte visa er mitt senaste fotojobb för www.naystories.se. Älskar deras bäddsätt. Det mjukaste du kan tänka dig. Det mjukaste vi någonsin haft! Som en jättemjuk pyjamas ungefär och i så fina färger. Min favorit just nu är detta bäddsätt i kanel. Passar perfekt året runt men kanske lite extra härlig färg på höst och vinter.

Finaste meddelande på örngotten! Forever loved!

Tyget är bomullsjersey. Stickat i Sverige av ekologiska bomullsgarner. Producerat i egna fabriker utan återförsäljare

Jag fastnade för deras bäddset när jag såg en bild av dem i våras och de har alltid varit överst på min önskelista sedan dess. Blev så glad när jag fick möjlighet att fota åt dem och få tipsa er. Jag har bäddat med två enkelsätt som du hittar om du klickar här.

Har kombinerat med örngott av de jättefina randiga örngotten som ni hittar om ni klickar här.

Lika härliga att ha i sängen som i soffan!

Här ser ni de randiga som passar perfekt ihop med de bruna!

Längst bak har vi valt att ha två större kuddar 50×90. Perfekt när man vill läsa eller kika på film. Navy stories har örngott även för dem så vi blev så glada! Du hittar dem om du klickar här. De finns även i 65×65.

Sängramen har jag gjort själv. En gammal sängram som jag klädde in med en linneduk. Kransarna ändrar jag lite efter årstid och knopplisten går längs med hela väggen. Tröjan är från Åhléns.

Sov så gott!

Kramar / Hanna W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *