Recept

Älskade julstjärnor – Dessa dekorerar vi med i år

Hej på er!

Hoppas ni har det bra. Tänkte att jag skulle visa några av de stjärnor som vi dekorerar med här hemma denna jul. Här är en liten samling!

Pappersstjärnan har jag gjort själv av papperspåsar. Roligaste pysslet. Säg till om ni vill ha instruktion. Det finns lite överallt på nätet. Den gröna har jag också vikt själv. Två ”solfjädrar som limmas ihop till en stjärna. Fixar självklart instruktion om ni vill ha.

Den här pappersstjärnan är från Ellos. Tycker så mycket om den. I papper den med och lite aprikos/brun på något vis. Här ligger den på toppen av några juliga kuddar och plädar. I korgen finns en liten adventsgran.

Nästa stjärna är en favorit från Watt and Veke som vi har i olika storlekar. Snöblomman heter den och är en favorit den med. I sovrummet hänger den största storleken och i köket den mindre storleken.

Nya för i år är stjärnorna Reykjavik från Watt and Veke. Hittade dem för halva priset på Black Friday. Älskar skenet och den fina designen.

Önskar er en fin helg med tredje advent. Mina musikelever har tagit tidigt jullov i år och jag med (efter två dagar med distansundervisning). Ser fram emot att spendera lovet med familjen. I nästa inlägg ska ni få tips på en jättegod juldessert. Håll utkik efter det!

Kramar / Hanna W

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *