Bigarråtider i trädgården – Körsbär och bigarråer är bra för vår hälsa!

Hej alla!

Bigarråtider i trädgården. Fem stora träd högre än själva huset till bredden fyllda med söta goda bär. Vi plockar in i mängder och äter alldeles för mycket. Tänker på Bullerbyboken om barnens dag när de sitter i Bigarråträdet alla barnen och plockar de söta bären. I år har det verkligen varit rekord med bär!

Jag har läst att körsbär och bigarråer är superbra för kroppen. Bra för ömma muskler, lindrar ledbesvär och artros, är antiinflammatoriska, bra för ämnesomsättningen, minskar risk för högt blodtryck, bra för sömnen , minskar risk för hjärtsjukdomar, lindrar migrän och huvudvärk och ska tydligen även motverka för tidigt åldrande så det här verkar ju vara rena dunderkuren 🙂

Läs mer här på sidan Må bra: https://www.mabra.com/8-goda-anledningar-att-ata-korsbar/

Pressade i lite körsbärsjuice i drickan

Fick oväntad hjälp i bärplockandet!

 

Kramar / Hanna W

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *