De finaste barntavlorna jag vet om – Inspiration barnrum

Hej fina!

Har du några roliga helgplaner?! Mina är hemliga. Så hemliga att inte ens jag vet. Erik har ordnat en helg på tu man hand i Stockholm. Jag är så nyfiken och peppad på denna mysiga helg 🙂

Tänkte visa er ett samarbete som jag är jätteglad för att få tipsa er om. Nämligen ett samarbete med konstnären Johanna som har www.hildelov.se. Helt underbara barntavlor som hon målar i vattenfärg och som sedan trycks på kraftigt matt papper. I vårt uthus där vi har vårt lilla barnrum har jag gjort i ordning en tavelvägg med flera favoriter som jag fått hem. Ramarna är loppisfynd och väggljusstaken har jag fyndat på auktion. Gillar verkligen återbruk. Tänker att vi tar en titt på de fina tavlorna!

Här är renen Leiah. Hon föddes en stormig natt. När hon öppnade sina ögon skingrades molnen och alla stjärnor lyste klarare än de någonsin gjort. Leiahs varma hjärta kan hjälpa dig att se det du behöver se. Konstnären Johanna har skapat djur med egen personlighet och en egen berättelse.

Här kommer fler favoriter. Levi och Luna. Intill hänger en grå mjuk sänghimmel mot en vägg målad med grå kalkfärg.

Här ser ni Ines och Elmer som jag ställt ovanpå en kroklist på en gammal dörr.

Här är min favorit av dem alla. De bästa vännerna Hedwig och Harry!

 

Önskar er en riktigt fin helg!

Gå gärna in på www.hildelov.se om du är nyfiken på fler posters. Finns även på instagram @hildelov.se

Kramar / Hanna W

 

 

Ett svar på ”De finaste barntavlorna jag vet om – Inspiration barnrum”

  1. Men wow….., vilka fantastiska tavlor!!!! Måste genast kika in där. Tänk att få sätta upp dem i mina dagbarns lilla sovrum.
    Kraaam Kate

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *