Loppisfynd – När man är på skattjakt!

Hej på er!

Hoppas ni haft en fin start på helgen. Det har ekat lite tomt här inne men jag uppdaterar dagligen min instagram för den som är nyfiken. Klicka här så kommer du dit. Det har varit full fart efter påsklovet. Så mycket som ska fixas i trädgården. Jag får kompensera er med två blogginlägg idag tänkte jag. Först ut är loppisinspiration!

Loppis

Som jag saknar mina små loppisrundor. Min senaste var någon gång i början av Februari tror jag. Tänkte jag skulle visa er några av skatterna jag hittade då. Kan vara kul som lite inspiration ifall vi är flera som gillar skattletning.

Ett vackert gammalt oval porslinsfat Arabia Myrna för 25 kr. Älskar de mjuka färgerna.

En söt gammal glaslampa med veckad kant för 35 kr. Tankarna går till barndom, sommar, ett fönster på glänt och fladdrande spetsgardiner.

Ännu en gammal bok till min samling (till den platsbyggda bokhyllan) för 15 kr

Tänk vad mycket fint man kan hitta för nästan ingenting. Ibland hittar man verkligen inget och ibland är skörden stor. Jag lämnar in saker till loppis samtidigt som jag köper nytt så att jag inte får för mycket saker här hemma. På så sätt får någon annan glädje av sakerna som inte får plats här längre.

När jag går på loppis letar jag ofta efter detta:

Ramar

Gamla böcker

Vaser

Kannor

Lampor

Lampskärmar

Möbler (bord, skåp, stolar, pallar, knopplister, hyllor m.m.)

Mässingsljusstakar och silverljusstakar

Gamla lådor

Kandelabrar

Glas

Vackra bestick

Gamla dl-mått

Plåtburkar

Vad gillar du att leta efter på loppis?

Kramar / Hanna W

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *