Loppisfynd från Hälsingland

Hej!

Tänkte att jag skulle visa er mina senaste loppisfynd!

Vi ramlade in på en loppis en dag i Hudiksvall när vi skulle köpa glass i en av Sjöbodarna. Till min stora lycka hittade jag fem stycken tallrikar från English Ironstone ”Kew Gardens” som jag länge letat efter. Lycka! Tycker de är så fina med sitt brunvita handmålade mönster!

Tycker ni om att gå på loppis?!

Eftersom det är Coronatider fick endast 10 personer gå in åt gången. Nästan inga där så Love och jag fick ta oss en titt. Love hittade en klappra till filminspelning och jag fortsatte att fynda en vacker porslinssvan och två glasskålar. En snäckformad och en bronsfärgad med bubblig kant.

När jag är ute på loppis brukar jag leta efter det här:

Vaser, ljusstakar, porslin, glasskålar, lampor, gamla pallar och stolar, korgar, ramar, speglar, gamla resväskor, glas, trälådor, glasflaskor, krukor, gamla böcker och tårtspadar men ibland hittar man något helt annat. Det är ju det som är det roliga med loppis. Det där letandet efter skatter och att man aldrig vet vad som väntar!

Kram / Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *