Inredning,  Trädgård

Julblommor

Visst är det fantastiskt med alla julblommor som finns nu. Jag vill gärna ha julblommor som håller länge. Den här amaryllisen är så fin i färgen. Aprikos mot en beige, kalkad vägg. När jag hänger dem upp och ner så vattnar jag i stjälken så kan de hålla lika länge som om de stått i vas. Häng dem gärna på en sval plats t.ex. i ett fönster.

Girlangen har jag pysslat ihop av vaxat papper.

Hyacinter är en annan favorit. Här är de enkelt inslagna i vaxat papper med gjutesnöre runt om. Tycker speciellt mycket om dessa minihyacinter!

Lite vatten bara så klarar de sig så bra sedan.

Eukalyptus hör julen till tycker jag och brudslöja. En sådan här bukett är ju jättefin att torka och håller då länge!

Här ser ni min gitarr. jag har alltid tyckt om sång och musik och tycker om att spela med barnen förutom när jag spelar med mina musikelever på jobbet förstås. Att ha en gitarr stå framme gör att den blir lättillgänglig för alla som vill spela en liten stund.

Kramar / Hanna W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *