Inredning,  Trädgård

Vinterdukning och diy-tips – I samarbete med www.rönnehill.se

Hej

Här kommer ett till roligt fotojobb som jag pysslat med i November i samarbete med www.rönnehill.se. Den fina ljusstaken ”Lilla bordsröret” som smyckar vårt matsalsbord har omgivits av en vintrig dukning. Du hittar den här.

Här står samma ljusstake i vårt kök. Tycker mycket om den industriella designen. Den är tillverkad av gamla rör i en rektangel. Man kan ha ljusmanchetter till om man vill undvika eventuellt droppande stearin (se bild 1). Du hittar dem här.

Till dukningen har jag använt den grå tallriken Arv från Ikea samt en mindre grå tallrik från Pottery Jo. Rosa linneservetter har jag lagt en grankvist på och använt egna servettringar som jag gjort av ståltråd och brudslöja i krans.

Ringen i fokus.

Kvisten i fokus.

Här ser ni dem lite närmare. Jag gjorde en ståltrådsring och band runt brudslöjan i små buketter med en tunn silvertråd. Dessa går fint att torka.

Önskar er en fin adventshelg. Alldeles snart kommer ni får ett recept på jättegoda och nyttiga pepparkaksbollar att ha till glöggen. Favorit sedan länge.

Kramar / Hanna W

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *