Inredning

Ljuskrona året om och pepparkaksbak

Hej!

Nu börjar julen närma sig med stormsteg och som vi längtar. Det kommer inte bli en vanlig jul p.g.a pandemin men vi kommer försöka göra julen så mysig och stämningsfull den bara kan bli i alla fall. Har nog aldrig haft så mycket tid som i år. Skolan där mina musikelever går fick stänga tidigare i år så jullovet förlängs.

En av sakerna jag brukar pynta till jul och egentligen året om är ljuskronan som hänger ovanför köksbordet. Redan i November klädde jag den med olika sorters eukalyptus/poppel som håller sig grön och fin när den torkar. Nu till jul har jag pyntat med amaryllis som hänger upp och ner. Man vattnar i den ihåliga stjälken! Tycker det blir effektfullt. Kom ihåg att alltid släcka ljusen när du lämnar rummet.

Här är årets pepparkaksbak. Vi ska nog baka idag igen då vi visst råkat äta upp alla…!

Den roliga mönsterkaveln ger jättefina mönster så den har vi använt oss av.

Jag bakade en pepparkaksgirlang som vi ska dekorera med till julaftonen.

Stora snöflingor är fina att hänga upp eller att dekorera desserten med. Jag gör nog både och!

Ska skriva ihop ett enkelt recept till er på världens godaste cheesecake. Håll utkik efter den.

Vi ses!

Kramar / Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *