Om

Välkommen till min blogg!

En lugn oas bortom stress och livspussel. Här får du ta del av mina foton, favoritrecept, trädgård och inredning. Bloggen är tänkt som ett härligt magasin att bläddra i inför helgen. Jag hoppas att du som jag vill njuta maximalt av varje årstid. I så fall har du hamnat rätt!

Jag heter Hanna Wahlström och bor med min lilla familj i ett gammalt hus från 1928. I den gamla trädgården växer bigarråträd högre än huset med vit hortensia som klättrar upp längs stammarna. Intill örtträdgården finns växthuset med slingrande vinrankor. Vita klätterrosor ramar in gårdens uthus och gamla pionbuskar varvas med knotiga gamla äppelträd och blomsterrabatter.

Doften av hembakt, varma fällar framför brasan, knarrande gamla trägolv i vårt lilla hus ger mig en känsla av ro och lugn. Den största delen av min lediga tid umgås jag med de bästa jag vet nämligen våra älskade barn Noah och Love.

2017 blev jag diagnostiserad med en autoimmun sjukdom. Detta har blivit startskottet för min blogg. Jag vill leva livet fullt ut, inspirera er som hittat hit och njuta av varje årstid. Just för att livet är värt att levas fullt ut och för att det alltid finns något att vara tacksam över.

Hoppas du kommer att trivas här!

Kramar / Hanna