Inredning

Dörrhandtag till spegeldörrar

Hej

I samarbete med www.beslagdesign.se tänkte jag visa er mitt senaste fotojobb. Älskar dessa handtag och vi har precis bytt ut precis alla i hela huset mot just dessa ”Balder krom” som finns här: www.beslagdesign.se. Ville försöka få tillbaka den gamla känslan på våra spegeldörrar. De hade nämligen mer ”moderna” handtag tidigare men jag kom aldrig riktigt överens med dem. Nu känns det jättebra och de passar mycket bättre ihop med de gamla dörrarna. Här kommer en bildbomb från vårt hus med just dessa handtag!

 

   

Handtagen är rejäla i svartlackerat trä och i krom. Finns även i mässing. Beslagdesign har mycket fint som t.ex. beslag, knoppar m.m. Här är länken till handtagen: Balder Krom

Kramar från Hanna W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *