Inredning

Myshörn, inredningsdetaljer och tvätthögar på en Lördag!

Hej

Fick frågan om jag inte kunde lägga upp lite fler bilder på inredning samt inköpsställen på instagram @hannaw.se samt på bloggen och visst kan jag det. Den första bilden är från i helgen när vi vikte tvätt. Suck alltså att vi inte får till några bra rutiner på det där. Vi har uppdelningen att jag bär ner i källaren, sorterar, tvättar och torkar. Mannen viker och stoppar in i garderoberna. Vi hade en så bra plan att vi skulle göra lite varje kväll men vi är hopplösa. Har vår Lördagsdate i tvättstugan i alla fall när helgen kommer. Om någon har något bra tips så tar vi  mer än gärna emot 😉

Korgen kommer från Rum 21

Stolen är jättegammal. Kommer från Eriks mormor och morfar.

Sängkläder från Åhléns.

Hortensia från Plantagen.

Här är en bild från vårt vardagsrum. Dörren leder ut till vår altan och det brukar bli ett fantastiskt ljus från fönstret på dörren. Huset är från 1928. Rum med högt i tak samt gamla knarriga trägolv som vi slipade och behandlade när vi flyttade in. Det här hörnet av soffan är ett myshörn och här är det flera familjemedlemmar som gärna slår sig ner när vi har filmkvällar. Får visa en bättre bild längre fram på hur myshörnet ser ut ihop med själva soffan.

Soffa med myshörn/cosy corner från Mio

Linnekuddfodral från HM Home (örngott i olika storlekar)

Den fluffiga vita lampan är en ”Vita Eos”. Finns på flera ställen men bl.a. på Mio

Gosig grå pläd från Hemtex

Prydnadskudde från Odd Molly.se

Blir lite mer inredning mot höstkanten tänkte jag men fortfarande med blandning av recept, loppis och trädgård såklart.

Kram / Hanna W

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *