Uncategorized

En skog fylld av vitsippor – Vårutflykt

Hej

När jag var liten tog mina föräldrar alltid med mig på en vårutflykt. En korg med matsäck förstås, en gosig stickad tröja och cykel. Det var alltid samma tid på året. När vitsipporna fyllde skogen och smyckade den med sitt magiska vita täcke.

I närheten av där vi bor nu finns en riktig vitsippsskog. Precis som i Ronja Rövardotter-filmen. Vi tog med barnen ut och de älskade det. Tänk vad det sätter fart på fantasin så snart man kommer ut i naturen.

Vi plockade buketter, gick balansgång på gamla träd som höststormen blåst ner och tävlade om vems pinne som kom först i den forsande ån.

Så ljuvligt med vårsol, brusande vatten och vårfåglarnas kvitter. Att ta sig ut i skogen i ett par timmar är en investering. Påfylld energi för flera dagar framåt oavsett vilken ålder du är i eller dina barn/barnbarn är i.

Det går bra att fiska också med en lång pinne 🙂

Naturen ger vila, läkedom och ny energi. Jag tror att den är skapad till just det. Hel gratis för oss att vara i och just idag kan du även få med dig hem den allra vackraste vitsippsbuketten att pryda bordet med. Det får bli mitt Söndagstips.

För er som vill ha uppdateringar dagligen så kan ni kika in på min instagram @hannaw.se. Länk finns om du klickar här!

Så här ser det ut med bilderna på instagram:

Många kramar till er! Var rädd om dig!

Kram / Hanna W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *