Inredning,  Trädgård

Långfredag

Hej!

Hoppas att ni att ni har det bra trots situationen som vi befinner oss i. Vaknade sent i morse av fågelkvitter utanför fönstret. En pirrig vårkänsla dök upp så där på stört. Erik tittade på mig och sa att idag älskling tar vi en riktig trädgårdsdag. Tar fram utemöbler, pysslar i trädgården, sätter upp studsmattan till barnen och grillar ute. Allra bästa Långfredagsbestyren om ni frågar mig! Det blir ett kort inlägg här men jag ville bara titta in och önska er en riktigt fin Påsk!

Idag ska vi plocka in små trädgårdsbuketter är planen. Det som blommar just nu är snödroppar, krokus i alla dess färger, blåsippor och julrosor. I västhuset har påsk- och vårblommor tittat upp i krukorna och jag har planterat penséer. Vi får ta en titt där om någon dag. Växthuset ska nämligen städas och piffas inför påskfirande. Det blir bara vi i familjen men det är inte så bara. Jag är tacksam att vi är friska och kan fira påsken tillsammans. Många kramar till dig!

/ Hanna W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *