Uncategorized

Juni i mitt hjärta

Hej!

Vilken fin start på Juni vi fått! Solsken, blommande träd och fågelkvitter. På jobbet håller vi på att avsluta det sista inför det stundande sommarlovet. Musikprojekt ska bedömas och vi försöker använda tiden till att ha lite tävlingar och lekar vilket brukar vara uppskattat. För de som haft distansundervisning eller halkat efter finns möjlighet att arbeta på eftermiddagarna i små grupper.  I trädgården pågår det mycket just nu. Direktsådd är på gång och snart ska jag dela med mig av ett nytt spännande samarbete! Syrenerna blommar och körsbärsblommorna sjunger på sista versen. Tulpanerna blommar så fint i perennrabbaterna. Tänkte visa er nu i helgen i ett annat inlägg!

Huset bakom blommande hägg och på den första bilden vårt växthus intill köksträdgården.

Mitt lilla rosenmandelträd står i blom.

En liten video där man får lite mer översikt över de höga bigarråträden intill huset.

Bigarråträd

Kramar till er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *