Festligheter

Vår Midsommar 2020

Hej!

Vi har varit bortresta så det har inte blivit så mycket aktivitet här på bloggen men desto mer på instagram som uppdateras varje dag. Om du vill får du gärna kika in där. Här kommer adressen:

Min instagram @hannaw.se

Om ni vill se lite vad som blommar just nu i trädgården så finns små videor sparade i händelser. Så till vårt midsommarfirade:

Eriks föräldrar har ett sommarhus uppe i Hälsingland vid sjön Dellen. Eriks pappa har byggt huset med tillhörande utomhusbastu och ett spabad. På gården finns två sovstugor. Vi bodde i den ena och Eriks syster med familj bodde i den andra. Vi tog med oss båten upp och fyllde den med wakeboard, drönare, surfbrädor m.m. Perfekt att packa i! Sommarhuset ligger omgiven av skog och nedanför huset finns en grusväg som leder till en gammal fäbodvall. Här var vi med på Vallgudstjänst utomhus. Jättemysigt.

Vädret har ju varit helt otroligt fint under veckan med temperaturer upp mot och över 30 grader. Jag mår som allra bäst i värme och ledvärken försvinner. Så tacksam över detta och ledig tid tillsammans hela familjen.

Midsommaraftonen bestod av knytis förstås. Bästa sättet att umgås på ju. Midsommarlunch med jordgubbstårta till efterrätt och på kvällen grillmiddag och desserter sent på kvällskvisten.

Jag tror att jag aldrig någonsin har upplevt en sådan varm midsommar någonsin. Som vi badade och vilken solnedgång vi fick njuta av. En midsommar att spara i hjärtat.

Vi stannade en hel vecka och fyllde den med bad och åter bad. Båtturer, grillning, promenader längs med grusvägen, kransbindning, fotografering, trädgårdslekar och loppis. Ska visa er loppisfynden i nästa inlägg.

Bröderna Wahlström. Så tacksam för deras vänskap och det gör mig så glad att se dem tillsammans. Det är fyra år mellan dem.

Kvällarna bjöd även på en hel del fiske.

Hälsinglands blå berg är den bilden jag tänker på allra mest när jag tänker på Dellen.

Hoppas ni haft en fin Midsommar!

Kram / Hanna W

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *